e-Seminer Naci Demiral ICF ile Koçluk Söyleşisi

e-Seminer Naci Demiral ICF ile Koçluk Söyleşisi

Naci Demiral  tarafından sunulacak olan "ICF ile Koçluk Söyleşisi" konulu e-seminerimize davetlisiniz. Soru-cevap bölümlerinden oluşacak e-seminerimize aşağıdaki link ile belirtilen gün ve saatte ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Seminer Bilgileri
Konuk Naci Demiral
Seminer Tarihi 26 Kasım 2014, Çarşamba
Saat Aralığı 16:00-17:00
Seminer Konusu ICF ile Koçluk Söyleşisi
Seminer Linki Seminere katılma linki
Soru Linki e-Seminere katılamayacaksanız, sorularınızı buradan sorabilirsiniz

e-Seminer Konusu: ICF ile Koçluk Söyleşisi

•Koçluk Nedir
•Profesyonel koçluğun yararları
•Diğer hizmetlerden farkı
•ICF Uluslararası Koçluk Federasyonu
•Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği / ICF Türkiye
•Soru Cevap

Naci Demiral kimdir?
Uluslararası Koçluk Federasyonu unvanına (PCC,  Professional Certified Coach) sahip Üst Düzey Yönetici, Liderlik ve Takım Koçudur.
İş yaşamı sürecinde ekiplerini yetiştirmek, liderlik özelliklerini güçlendirmek amacıyla katkı sağlayan ve geliştiren bir yönetici profili çizen Naci Demiral, koçluk eğitimlerini, ICF (International Coach Federation) tarafından onaylanmış, uluslararası  koçluk okulu Erickson College International’dan almıştır.
Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği – ICF Türkiye Başkanı olan Naci Demiral, The Coaching Company bünyesinde koçluk çalışmalarına ek olarak, liderlik ve koçluk alanında eğitimler ve konferanslar vermekte, iş dünyasına yönelik dergilerde yönetim, liderlik ve koçluk kavramlarına ilişkin yazıları ile birikimini paylaşmaktadır.
Naci Demiral, Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Pazarlama Bölümü’nde Yüksek Lisansını tamamlamıştır.
İş hayatına hızlı tüketim ürünleri/içecek sektöründe başlayan Naci Demiral, daha sonra aydınlatma, perakende ve tekstil/mağazacılık sektöründe uluslararası firmalarda profesyonel yönetici olarak kariyerini sürdürmüştür.  Liderlik ve yönetsel başarılarının yanı sıra, bu kurumlarda fark yaratan değişim ve gelişim projelerinde, proje yöneticisi olarak yer almış ve katkılarından dolayı çeşitli başarı ödülleriyle onurlandırılmıştır.
Seyahat etmek ve proje konulu belgesel fotoğraf çekmek hayatında önemli bir yer tutmaktadır.
Üye olduğu mesleki  kurumlar:
ICF – Uluslararası Koçluk Derneği
EMCC – The European Mentoring & Coaching Council

Giriş Bilgileri

e-Seminerimiz 500 misafir kullanıcı ile sınırlıdır. Saat 16:00 dan önce kimse toplantı salonuna alınmayacaktır. 16:00 dan itibaren 500 kişiden sonra katılımcı alamayacağımızı belirtmek isteriz.

Seminere katılabilmek için yukarıdaki linke tıklamanız ve açılan pencerede
" Misafir olarak gir" seçeneği seçili iken,
" İsminizi yazın" kısmına adınızı soyadınızı yazıp,
" Odaya gir" butonuna tıklamanız yeterlidir. Onay aşamasından sonra toplantıya yönlendirileceksiniz
.

Seminerimiz, misafirimizin izni doğrultusunda her zaman izlenecek şekilde ekampüs'te yer alacaktır.
Seminere katılamayacaksanız ama yine de sorularınız varsa, http://www.orav.org.tr/anket/seminerAnket adresinde, veya twitter'da #seminerORAV hashtag'iyle sorabilirsiniz.

Seminere Blackberry, Android, ve Apple cihazlarınızdan ücretsiz indirebileceğiniz Adobe Connect uygulamasıyla rahatlıkla katılabilirsiniz. Tek yapmanız gereken toplantı adresini kurduğunuz programa girmek ve misafir olarak giriş yap seçeneğini seçmektir. Program indirme linkleri: http://www.adobe.com/tr/products/adobeconnect/feature-details/adobe-connectmobile.html

Seminer boyunca ses ve görüntü problemleri yaşayabilirsiniz, bu genellikle internet hızınıza bağlı dalgalanmalardan kaynaklanmaktadır. Sunucu taraflı bir problem olması durumu teknik ekip tarafından takip edildiğinden, moderatör tarafından bilgilendirilirsiniz