e-Seminer Uzm. Psikolog Feride Y.Güneri "İlişkilerde Flört Şiddeti"

e-Seminer Uzm. Psikolog Feride Y.Güneri "İlişkilerde Flört Şiddeti"

Feride Y. Güneri tarafından sunulacak olan "İlişkilerde Flört Şiddeti" konulu e-seminerimize davetlisiniz. Soru-cevap bölümlerinden oluşacak e-seminerimize aşağıdaki link ile belirtilen gün ve saatte ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Seminer Bilgileri
Konuk Feride Y. Güneri
Seminer Tarihi 19 Mart 2014, Çarşamba
Saat Aralığı 16:00-17:00
Seminer Konusu İlişkilerde Flört Şiddeti
Seminer Linki Seminere katılma linki
Soru Linki Buradan sorularınızı sorabilirsiniz

 

e-Seminer Konusu: İlişkilerde Flört Şiddeti
Okullarda ikili ilişkilerde yaşanan şiddet üstten alta, alttan üste, eşitler arasında ve cinsiyetler arasında yaşanabilir. Kızgınlık ve öfke doğal duygu repertuvarımızın içinde olsa da, bu duyguyu nasıl yönettiğimiz ve nasıl ifade ettiğimiz öğrenilen bir davranıştır. Şiddet, ne kadar erken etkin şekilde müdahale edilirse gerileme olasılığı o kadar artan bir davranıştır. Şiddet öğrenilebildiği gibi, barış da öğrenilebilir.Okullar bu süreçte etkin rol oynayan kurumlardan biridir.

Uzman Psikolog Feride Y. Güneri kimdir?
Feride Y. Güneri, lisans derecesini Boğaziçi Üniversitesi’nden, Yüksek Lisans derecesini Klinik Psikoloji  alanında ABD Virjinya, Radford Universitesi’nden almıştır. Yüksek lisans sürecinde stajını Virjinya’da New River Kadın Merkezi’nde tamamlamıştır. Türkiye’ye dönüşünde özel bir  merkezde terapist olarak görev almış, ardından 1993’de 3D Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ni kurmuş ve 15 yıl boyunca çalışmalarını sürdürmüştür.
Feride Y. Güneri,  1990’daki kuruluşundan itibaren Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’nda gönüllü psikoterapist olarak görev almaktadır. Aile içi şiddet ve cinsel tacize uğramış kurbanlara danışmanlık vermektedir. Ayrıca “Aile içi şiddet” ile ilgili alan çalışanlarına ve profesyonellere yoğun eğitim programları vermektedir.
Feride Y. Güneri, bireysel danışmanlık ve Mor Çatı’daki görevlerinin yanısıra, Yeditepe Üniversitesi’nde Feminist Antropoloji alanında doktora çalışmasını yürütmektedir.
Feride Güneri, Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde Toplumsal Psikoloji ve Sosyal Sorumluluk dersleri vermektedir.

 

Giriş Bilgileri

e-Seminerimiz 500 misafir kullanıcı ile sınırlıdır. Saat 16:00 dan önce kimse toplantı salonuna alınmayacaktır. 16:00 dan itibaren 500 kişiden sonra katılımcı alamayacağımızı belirtmek isteriz.

Seminere katılabilmek için yukarıdaki linke tıklamanız ve açılan pencerede
" Misafir olarak giriş yap" seçeneği seçili iken,
" İsminizi yazın" kısmına adınızı soyadınızı yazıp,
" Odaya giriş yap" butonuna tıklamanız yeterlidir. Onay aşamasından sonra toplantıya yönlendirileceksiniz
.

Seminerimiz, misafirimizin izni doğrultusunda her zaman izlenecek şekilde ekampüs'te yer alacaktır.
Seminere katılamayacaksanız ama yine de sorularınız varsa, http://www.orav.org.tr/anket/Mart19 adresinde, veya twitter'da #seminerORAV hashtag'iyle sorabilirsiniz.

Seminere Blackberry, Android, ve Apple cihazlarınızdan ücretsiz indirebileceğiniz Adobe Connect uygulamasıyla da katılabilirsiniz. İndirme linkleri: http://www.adobe.com/tr/products/adobeconnect/feature-details/adobe-connectmobile.html

Seminer boyunca ses ve görüntü problemleri yaşayabilirsiniz, bu genellikle internet hızınıza bağlı dalgalanmalardan kaynaklanmaktadır. Sunucu taraflı bir problem olması durumu teknik ekip tarafından takip edildiğinden, moderatör tarafından bilgilendirilirsiniz