eKampüs Ders Kayıtlarımız Devam Ediyor!

eKampüs Ders Kayıtlarımız Devam Ediyor!

ÖRAV eKampüs Ders Kayıtları Devam EdiyorDeğerli Öğretmenler, eKampüs'te Ders Kayıt Dönemi Devam Ediyor!
23 Kasım 2014 tarihine kadar 1 kısıtlı seçmeli, 7 serbest seçmeli ders seçebilirsiniz.Bu hafta derslerimiz başlamıştır, ders ekleme çıkarma haftasında ders değişikliklerinizi yapabilirsiniz. eKampüs'e giriş yaparak ders kayıt işlemlerinizi yapınız.
E-Dersler bölümümüzde, "Öğrenen Lider Öğretmen" programımızın 2014-2015 akademik yılının Güz dönemi bilgileri aşağıdaki gibidir.

Ders Kaydınızı nasıl yapacağınızı gösteren video için tıklayınız

Sıkça Sorulan Sorular için tıklayınız

SENKRON (BİRE BİR) DERSLER - DERS KAYIT EKRANINDA KISITLI SEÇMELİ DERSLER OLARAK GÖZÜKECEKTİR
Dersi başarıyla tamamlayanlara dijital sertifika verilecek olan bu derslerde, ders içeriği çevrimdışı kaynaklar ve /veya internet aracılığıyla yapılan canlı sanal toplantılar (sanal sınıf)  ile size sunulur. Uzman Eğitimcilerimiz sizinle bire bir iletişime geçerek, dönem boyunca hangi gün ve saatlerde sanal sınıfların oluşturulacağını belirler ve genellikle her hafta bir gün 1 (ya da 2) saat  süre ile sınıf oturumları yapılır. Uzman Eğiticilerimiz derste başarılı olma koşulu olarak size ödev veya proje sunabilir.  Senkron derslerin içinde 24 saat ulaşabileceğiniz içerikler de bulunabilir. Bu dönem 1 Senkron (Kısıtlı Seçmeli) ders seçebilirsiniz.

http://ekampus.orav.org.tr/contents/blog/42293/egitimde-sosyal-medya-kullanimi?utm_source=derskayit&utm_medium=ekampushaber&utm_campaign=esmu http://ekampus.orav.org.tr/contents/blog/42294/aktif-ogrenme-teknikleri?utm_source=derskayit&utm_medium=ekampushaber&utm_campaign=aot http://ekampus.orav.org.tr/contents/blog/42292/ogretmen-veli-ile-gucleniyor?utm_source=derskayit&utm_medium=ekampushaber&utm_campaign=ovig http://ekampus.orav.org.tr/contents/blog/42290/a?utm_source=derskayit&utm_medium=ekampushaber&utm_campaign=tag

Yukarıda belirtilen Senkron derslere ait gün ve saatler katılımcıların isteği ve eğitimciye uygun olması durumunda, değişebilir.
Kayıt yapmakta zorlanıyorsanız, lütfen seçmek istediğiniz dersi teknik@orav.org.tr adresine gönderiniz.
Lütfen kayıt süresi boyunca ekampus.orav.org.tr adresindeki güncellemeleri takip ediniz.

ASENKRON (DANIŞMANSIZ) DERSLER - DERS KAYIT EKRANINDA SERBEST SEÇMELİ DERSLER OLARAK GÖZÜKECEKTİR

Aşağıda Gördüğünüz dersler, derslerimizin sadece bir kısmıdır, istediğiniz derse kayıt yapıp, inceleyip daha sonra dersi bırakarak başka bir derse kayıt yapabilirsiniz. Derslerin tam listesi Kayıt sayfasındadır.
Günün 24 saati ulaşabileceğiniz, online olarak kullanıma hazır olan içeriklerden oluşur. Ders içeriğini görüntülemeye başladığınız andan itibaren katılımınızdaki ilerleme kaydedilir. İstediğiniz zaman kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Hızlıca geçilen sayfalar katılım oranınızı etkilemez. Asenkron derslerin sizinle bire bir iletişimde bulunan bir danışmanı yoktur. "Sanal Danışman" olarak adı geçen danışmana göndereceğiniz mesajlar eKampüs yetkililerine ulaşacak ve en hızlı şekilde cevaplanacaktır. Bu dersler için sertifika yerine dijital bir katılım belgesi hazırlanacaktır. Bu dönem 7 Asenkron (Serbest Seçmeli) ders seçebilirsiniz.